Termeni și condiții

CONDIȚII GENERALE DE AFACERI HELLO COCO

 

INFORMAȚII GENERALE

1.1 Aceste condiții se aplică contractelor încheiate la distanță în magazinul online www.hellococo.ro între vânzător și cumpărător, conform Legii nr. 102/2014 privind protecția consumatorilor la vânzarea de bunuri sau prestarea de servicii la distanță.

1.2 Vânzătorul este: KO Brands Trading, s.r.o., Ružová 10, Banská Bystrica 974 11, Slovacia, Nr. Reg. Comerț: 51928876, Nr. TVA: 2120852228, Tel.: 421 915 748 723, e-mail: contact@hellococo.ro, înregistrat în registrul comerțului al Tribunalului din Banská Bystrica, secția „d.o.o“, dosar nr. 35247/S.

1.3 Cumpărătorul este un consumator, adică o persoană fizică care, la încheierea și executarea unui contract de consum, nu acționează în cadrul activității sale comerciale, profesionale sau de muncă. Achizițiile efectuate de entități comerciale sunt reglementate de Codul Comercial nr. 513/1991.

1.4 Autoritatea de supraveghere pentru protecția consumatorilor este Inspectoratul SOI pentru Regiunea Banská Bystrica, Dolná 46, 974 01 Banská Bystrica.

COMANDA ȘI ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

2.1 Plasarea unei comenzi completate de către cumpărător se consideră o ofertă de încheiere a unui contract conform Codului Civil, pe baza ofertei vânzătorului din magazinul online. Contractul se consideră încheiat când vânzătorul confirmă comanda.

PREȚURILE BUNURILOR

3.1 Toate prețurile produselor din magazinul online sunt finale, inclusiv toate impozitele. Vânzătorul este plătitor de TVA. Prețul produsului include costurile de livrare.

PLATA PENTRU BUNURI

4.1 Vânzătorul acceptă plata pentru bunurile comandate în următoarele moduri:

  • plata la livrare,
  • plata anticipată prin transfer bancar.

4.2 În cadrul comenzii din magazinul online, cumpărătorul trebuie să plătească vânzătorului prețul pentru bunurile comandate.

LIVRAREA BUNURILOR

5.1 Bunurile sunt expediate cât mai curând posibil, de obicei în ziua a doua după încheierea contractului.

5.2 Dacă termenul de livrare pentru produs nu este specificat, vânzătorul va livra bunurile cumpărătorului în termen de maximum 7 zile.

5.3 Se consideră că bunurile au fost preluate de cumpărător în momentul în care cumpărătorul sau o terță persoană desemnată de cumpărător (cu excepția transportatorului) preia toate părțile bunurilor comandate, sau dacă a) bunurile comandate printr-o singură comandă sunt livrate separat, în momentul în care se preia bunul livrat ultima dată, b) bunurile constau din mai multe părți sau bucăți, în momentul în care se preia ultima parte sau bucată, c) bunurile sunt livrate de mai multe ori într-o anumită perioadă, în momentul în care se preia primul bun livrat.

 

  1. PROCEDURA DE RECLAMARE

    6.1 Vânzătorul este responsabil pentru defectele bunurilor care existau în momentul în care cumpărătorul primește bunul. În cazul bunurilor second-hand, vânzătorul nu este responsabil pentru defectele cauzate de utilizarea sau uzura acestora. În cazul bunurilor vândute la un preț redus, vânzătorul nu este responsabil pentru defectele pentru care a fost convenit un preț mai mic. Dacă nu este vorba de bunuri perisabile rapid sau de bunuri second-hand, vânzătorul este responsabil pentru defectele care apar după preluarea bunurilor în perioada de garanție (garanție).

    6.2 Garanția pentru bunurile noi este de 24 de luni, începând de la momentul în care cumpărătorul primește bunul. Pentru bunurile second-hand, garanția este de 12 luni. Pentru produsele realizate pe comandă, garanția este de 24 de luni. Dacă pe produsul vândut, ambalajul său sau instrucțiunile incluse este specificată o dată limită de utilizare, perioada de garanție nu expiră înainte de expirarea acestei date.

    6.3 Perioada de garanție pentru cumpărătorii care nu sunt consumatori este de 24 de luni.

    6.4 Dacă bunul achiziționat este utilizat de un antreprenor care nu este vânzător, perioada de garanție începe să curgă doar din ziua în care bunul este predat pentru utilizare, cu condiția ca cumpărătorul să fi solicitat începerea utilizării în termen de cel mult trei săptămâni de la primirea produsului și să fi asigurat în mod adecvat și la timp colaborarea necesară pentru prestarea serviciului.

    6.5 Certificatul de garanție se emite la cererea cumpărătorului. Pentru a face o reclamație, este suficientă dovada achiziției.

    6.6 Dacă bunul prezintă un defect care poate fi remediat, cumpărătorul are dreptul de a solicita remedierea defectului în mod gratuit, prompt și corespunzător. Vânzătorul trebuie să remedieze defectul fără întârziere nejustificată.

    6.7 În acest caz, cumpărătorul nu trebuie să mai utilizeze produsul pe care a descoperit defectul. În cazul defectelor care apar după achiziție, trebuie să se semnaleze fără întârziere nejustificată după descoperirea defectului și nu mai târziu de expirarea perioadei de garanție. După expirarea perioadei de garanție, dreptul de a face reclamație expiră.

    6.8 Uzura caracteristică materialului sau utilizării nu este considerată un defect. Nu se consideră defect dacă din natura produsului vândut rezultă că durata sa de viață este mai scurtă decât perioada de garanție, și dacă, în utilizarea normală a produsului, uzura completă apare înainte de expirarea perioadei de garanție.

    6.9 Cumpărătorul poate solicita, în locul remedierii defectului, înlocuirea produsului sau, dacă defectul se referă doar la o parte a produsului, înlocuirea acelei părți, cu excepția cazului în care aceasta ar cauza vânzătorului costuri disproporționate în raport cu prețul bunului sau severitatea defectului. Vânzătorul poate înlocui întotdeauna produsul defect cu unul fără defect, în loc să remedieze defectul, dacă aceasta nu cauzează cumpărătorului inconveniente serioase. Dacă defectul nu poate fi remediat și din această cauză produsul nu poate fi utilizat corect ca un produs fără defect, cumpărătorul are dreptul la înlocuirea produsului sau la rezilierea contractului. Aceleași drepturi le are cumpărătorul dacă defectul poate fi remediat, dar cumpărătorul nu poate utiliza produsul corect din cauza reapariției defectului după reparație sau din cauza unui număr mare de defecte ale produsului. În cazul altor defecte ireparabile, cumpărătorul are dreptul la o reducere rezonabilă a prețului produsului.

    6.10 Drepturile din responsabilitatea pentru defecte se exercită la sediul vânzătorului. Dacă în certificatul de garanție este specificat un serviciu de garanție care se află la sediul vânzătorului sau într-o locație mai aproape de cumpărător, cumpărătorul exercită dreptul de reparație în cadrul serviciului de garanție. Serviciul de garanție este obligat să efectueze reparația în termen de cel mult 30 de zile.

    6.11 Dacă produsul este înlocuit, perioada de garanție începe din nou de la primirea noului produs. Același lucru se aplică în cazul înlocuirii unei părți pentru care se aplică garanția.

    6.12 Soluționarea reclamației se consideră a fi finalizarea procedurii de reclamație prin livrarea produsului reparat, înlocuirea produsului, returnarea sumei plătite pentru produs, acordarea unei reduceri rezonabile a prețului produsului, notificarea în scris privind preluarea execuției sau respingerea motivată a reclamației.

    6.14 În cazul reclamației, vânzătorul stabilește metoda de tratare a reclamației imediat sau, în cazuri complexe, cel târziu în termen de 3 zile lucrătoare de la data reclamației. În cazuri justificate, în special dacă este necesară o evaluare tehnică complexă a stării produsului sau serviciului, termenul este de maximum 30 de zile de la data reclamației. După stabilirea metodei de tratare a reclamației, reclamația trebuie tratată imediat; în cazuri justificate, tratarea reclamației poate fi amânată, dar nu trebuie să dureze mai mult de 30 de zile de la data depunerii reclamației. După expirarea termenului pentru tratarea reclamației, cumpărătorul are dreptul la rezilierea contractului sau la înlocuirea produsului cu unul nou.

    6.15 Dacă cumpărătorul a reclamat produsul în primele 12 luni de la achiziție, vânzătorul poate rezolva reclamația doar prin respingerea acesteia pe baza evaluării tehnice; indiferent de rezultatul evaluării tehnice, vânzătorul nu poate solicita cumpărătorului plata costurilor evaluării tehnice sau altor costuri asociate evaluării tehnice. Vânzătorul trebuie să furnizeze cumpărătorului o copie a evaluării tehnice care justifică respingerea cererii, cel târziu în termen de 14 zile de la data soluționării cererii. Dacă cumpărătorul a făcut reclamația produsului în termen de 12 luni de la achiziție și vânzătorul a respins-o, vânzătorul trebuie să indice în documentul de reclamație cui poate trimite cumpărătorul produsul pentru evaluare tehnică. Dacă produsul este trimis pentru evaluare tehnică unei persoane autorizate, costurile evaluării tehnice și toate celelalte costuri justificate care apar în legătură cu aceasta sunt suportate de vânzător, indiferent de rezultatul evaluării tehnice. Dacă cumpărătorul dovedește prin evaluarea tehnică responsabilitatea vânzătorului pentru defect, poate relua reclamația; pe parcursul evaluării tehnice, perioada de garanție nu curge. Vânzătorul este obligat să ramburseze cumpărătorului, în termen de 14 zile de la data reluării reclamației, toate costurile care au rezultat din evaluarea tehnică și toate costurile asociate justificate. Reclamațiile reluate nu pot fi respinse.

    6.16 Vânzătorul este obligat să elibereze un certificat cumpărătorului atunci când reclamația este exercitată. Dacă reclamația este trimisă prin e-mail, vânzătorul trebuie să trimită imediat certificatul de reclamație cumpărătorului; dacă certificatul nu poate fi trimis imediat, trebuie să fie trimis fără întârziere nejustificată, dar nu mai târziu de împreună cu dovada reclamației; certificatul de reclamație nu trebuie trimis dacă cumpărătorul are posibilitatea de a dovedi reclamația în alt mod.

    6.17 În cazul unei reclamații, nu trimiteți bunurile prin ramburs, deoarece bunurile trimise astfel nu vor fi acceptate.

 

  1. RETURNAREA BUNURILOR

    7.1 Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract fără a da un motiv în termen de 14 zile de la data primirii bunurilor. Acest drept poate fi exercitat doar de consumator.

    7.2 Se consideră că bunul a fost preluat de cumpărător atunci când acesta sau o terță persoană desemnată de cumpărător, cu excepția transportatorului, preia toate părțile bunurilor comandate, sau dacă a) bunurile comandate printr-o singură comandă sunt livrate separat, în momentul preluării bunurilor livrate ultima dată, b) bunurile sunt formate din mai multe părți sau componente, în momentul preluării ultimei părți sau componente, c) bunurile sunt livrate în mai multe rânduri într-o perioadă determinată, în momentul preluării primelor bunuri livrate.

    7.3 Cumpărătorul poate renunța la contractul care are ca obiect livrarea bunurilor și înainte de începerea perioadei de retragere.

    7.4 Cumpărătorul nu poate renunța la contractul care are ca obiect:

    • vânzarea de bunuri sau prestarea de servicii al căror preț depinde de fluctuațiile prețurilor pe piața financiară pe care vânzătorul nu o poate influența și care pot apărea în perioada de retragere din contract;
    • vânzarea de bunuri realizate conform cerințelor speciale ale consumatorului, bunuri personalizate sau bunuri destinate în mod special unui anumit consumator;
    • vânzarea de bunuri care se strică rapid sau sunt perisabile;
    • vânzarea de bunuri în ambalaj protejat, care din motive de sănătate sau igienă nu sunt potrivite pentru returnare și al căror ambalaj protejat a fost deteriorat după livrare;
    • vânzarea de bunuri care, prin natura lor, se amestecă în mod iremediabil cu alte bunuri după livrare.

    Cumpărătorul poate exercita dreptul de retragere din contract în formă scrisă sau printr-un alt suport de date (de exemplu, prin e-mail).

    7.5 Dreptul de retragere poate fi exercitat și în ultima zi a celor 14 zile prin trimiterea unei notificări de retragere din contract.

    7.6 După primirea notificării de retragere din contract și livrarea bunurilor returnate, vânzătorul trebuie să returneze cumpărătorului în termen de 14 zile toate sumele plătite de cumpărător în baza contractului sau în legătură cu acesta, inclusiv costurile de transport, livrare și poștă, precum și alte cheltuieli și taxe. Vânzătorul va returna plata în același mod în care cumpărătorul a efectuat plata. Cumpărătorul poate conveni cu vânzătorul un alt mod de returnare.

    7.7 Vânzătorul nu este obligat să plătească cheltuieli suplimentare dacă cumpărătorul a ales expres un mod de livrare care nu este cel mai ieftin mod obișnuit de livrare oferit de vânzător. Cheltuielile suplimentare se referă la diferența dintre costurile de livrare alese de cumpărător și costurile celui mai ieftin mod obișnuit de livrare oferit de vânzător.

    7.8 În cazul retragerii din contract, vânzătorul nu este obligat să returneze suma plătită până când cumpărătorul nu a livrat bunul sau nu a dovedit că bunul a fost trimis înapoi vânzătorului, cu excepția cazului în care vânzătorul propune să preia personal bunul sau printr-o persoană autorizată.

    7.9 Cumpărătorul trebuie să returneze sau să predea bunul vânzătorului sau persoanei autorizate de vânzător pentru preluarea bunului, în termen de 14 zile de la ziua retragerii din contract. Se consideră că termenul este respectat dacă bunul a fost predat pentru expediere în ultima zi a termenului.

    7.10 În cazul retragerii din contract, cumpărătorul suportă doar costurile returnării bunului către vânzător sau către persoana autorizată de vânzător pentru preluarea bunului, precum și costurile de returnare a bunurilor care, din cauza naturii lor, nu pot fi returnate prin poștă.

    7.11 Cumpărătorul este responsabil pentru orice scădere a valorii bunului cauzată de manipularea acestuia într-un mod care depășește manipularea necesară pentru a determina caracteristicile și funcționalitatea bunului.

    7.12 Cumpărătorul are posibilitatea de a verifica funcționalitatea bunului după livrare, dar nu poate utiliza bunul dacă se retrage din contract. Pentru a se asigura de natura, caracteristicile și funcționalitatea bunului, consumatorul trebuie să manipuleze și să inspecteze bunul într-un mod similar cu cel pe care l-ar face într-un magazin fizic. În perioada de retragere, cumpărătorul trebuie să trateze bunul cu grijă și să-l inspecteze. De exemplu, accesoriile achiziționate trebuie doar să fie testate, nu purtate, iar bunul trebuie returnat cu etichetele originale sau alte mijloace de protecție sau identificare.


    REZOLVAREA ALTERNATIVĂ A LITIGIILOR

    8.1 Cumpărătorul – consumator – are dreptul să se adreseze vânzătorului cu o solicitare de corectare (de exemplu, prin e-mail), dacă nu este mulțumit de modul în care vânzătorul a tratat reclamația sa sau dacă consideră că vânzătorul a încălcat drepturile sale de consumator. Dacă vânzătorul răspunde negativ la această solicitare sau nu răspunde în termen de 30 de zile de la trimiterea acesteia, consumatorul are dreptul să depună o propunere pentru inițierea unei soluționări alternative a litigiului la un organism de soluționare alternativă a litigiilor (denumit în continuare: organism ARS) conform Legii nr. 391/2015 Coll. Organismele ARS sunt autorități și persoane juridice desemnate conform articolului 3 din Legea nr. 391/2015 Coll. Lista organismelor ARS este disponibilă pe site-ul Ministerului Economiei al Republicii Slovace www.mhsr.sk. Consumatorul poate depune propunerea conform modului stabilit în articolul 12 din Legea nr. 391/2015 Coll.

    8.2 Consumatorul poate depune o plângere și prin intermediul platformei RSO pentru soluționarea alternativă a litigiilor, disponibilă pe site-ul http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm.

    8.3 Soluționarea alternativă a litigiilor poate fi solicitată doar de consumator – persoană fizică care, la încheierea și executarea contractului de consum, nu acționează în cadrul activității sale comerciale, profesionale sau ocupationale. Soluționarea alternativă a litigiilor se aplică doar litigiilor între consumator și vânzător, care rezultă dintr-un contract de consum sau sunt legate de acesta. Soluționarea alternativă a litigiilor se aplică doar contractelor la distanță. Soluționarea alternativă a litigiilor nu se aplică litigiilor al căror valoare nu depășește 20 EUR. Organismul ARS poate solicita consumatorului o taxă pentru inițierea soluționării alternative a litigiilor în valoare de maximum 5 EUR cu TVA inclus.









 

  1. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

    9.1 Scopul prelucrării datelor personale este utilizarea acestora pentru executarea contractului de consum, pe care vânzătorul îl încheie cu cumpărătorul prin crearea unei comenzi în acest magazin online. Acest contract de consum este, de asemenea, baza legală pentru prelucrarea datelor personale ale cumpărătorului. Furnizarea datelor personale ale cumpărătorului este o cerință contractuală necesară pentru încheierea contractului. Furnizarea datelor personale este o condiție pentru achiziția în magazinul online al vânzătorului. Dacă cumpărătorul nu furnizează toate datele personale solicitate, este posibil ca contractul de vânzare să nu fie încheiat.

    9.2 În timpul prelucrării datelor personale, vânzătorul respectă Legea nr. 18/2018 privind protecția datelor personale și prelucrează doar acele date personale necesare pentru încheierea contractului de consum.

    9.3 Vânzătorul prelucrează datele personale obișnuite ale cumpărătorului.

    9.4 Datele personale ale cumpărătorului sunt păstrate în sistemul informatic al vânzătorului timp de 10 ani.

    9.5 Cumpărătorul are dreptul și posibilitatea de a actualiza datele personale prin intermediul site-ului web al magazinului online, în secțiunea pentru clienți, după autentificare sau în alt mod (prin e-mail, în scris).

    9.6 Datele personale pot fi dezvăluite terților în scopul executării contractului de consum – firmelor de livrare (curierilor) și firmei care prelucrează facturile.

    9.7 Datele personale ale cumpărătorului nu sunt dezvăluite altor terți.

    9.8 Vânzătorul utilizează o soluție software care prelucrează datele personale într-o țară terță, Statele Unite ale Americii (o țară care asigură un nivel adecvat de protecție a datelor personale).

    9.9 Vânzătorul poate transmite datele personale ale cumpărătorului (în limitele: adresă de e-mail) companiei Heureka Shopping s.r.o., exclusiv în scopul programului „Verificat de clienți”, pentru a obține feedback de la cumpărător privind achiziția din magazinul online al vânzătorului.

    9.10 Vânzătorul poate prelucra datele personale și în scopuri de marketing (de exemplu, pentru trimiterea de buletine informative sau e-mailuri privind noutăți, reduceri, oferte etc.) fără acordul prealabil al cumpărătorului. În acest scop, vânzătorul prelucrează datele necesare, care sunt numele, prenumele și adresa de e-mail a cumpărătorului. Dacă cumpărătorul nu este de acord cu prelucrarea datelor în scopuri de marketing, poate oricând să-și exprime dezacordul, de exemplu, trimițând un e-mail vânzătorului cu solicitarea de dezabonare de la primirea buletinelor informative sau făcând clic pe linkul din e-mailul trimis. Datele personale utilizate pentru scopuri de marketing nu vor fi dezvăluite altor terți și nu vor fi publicate.

    9.11 Datele personale pot fi transferate în țări terțe pentru scopuri de furnizare a informațiilor de marketing – o astfel de țară fiind Statele Unite ale Americii, care asigură un nivel adecvat de protecție a datelor personale.

    9.12 Cumpărătorul are dreptul de a obține de la vânzător confirmarea referitoare la datele personale ale cumpărătorului care sunt prelucrate în magazinul online al vânzătorului. Cumpărătorul are dreptul de a accesa aceste date și de a obține informații despre scopul pentru care sunt prelucrate datele, ce categorii de date sunt prelucrate, cui sunt dezvăluite datele personale, cât timp sunt păstrate datele personale și dacă există luări de decizii automatizate, inclusiv profilarea.

    9.13 Prima furnizare a acestor date personale către cumpărător este gratuită. Furnizarea ulterioară a datelor personale solicitate de cumpărător se taxează ca o taxă administrativă în valoare de 5 EUR.

    9.14 Cumpărătorul poate solicita vânzătorului să corecteze sau să completeze datele personale incomplete ale cumpărătorului. Cumpărătorul poate solicita ștergerea datelor sale personale sau limitarea prelucrării acestor date. Cumpărătorul poate de asemenea să conteste prelucrarea datelor personale.

    9.15 Prelucrarea datelor personale ale cumpărătorului este necesară și pentru scopuri de arhivare (pentru respectarea obligațiilor vânzătorului conform legislației slovace, de exemplu, păstrarea documentelor contabile timp de 10 ani). Dacă cumpărătorul solicită ștergerea datelor personale prelucrate în legătură cu contractul de vânzare, această solicitare poate fi respinsă.

    9.16 Cumpărătorul are dreptul de a solicita vânzătorului limitarea prelucrării datelor sale personale, dacă cumpărătorul contestă acuratețea datelor personale, pentru o perioadă care permite vânzătorului să verifice acuratețea datelor personale.

    9.17 Cumpărătorul are dreptul de a primi datele personale care se referă la el și care au fost furnizate vânzătorului, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil automat. Cumpărătorul are dreptul de a transmite aceste date personale unui alt operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

    9.18 Cumpărătorul are dreptul de a contesta, dacă datele sale personale sunt prelucrate în scopuri de marketing direct. De asemenea, poate contesta prelucrarea datelor personale în scopuri de interes legitim al vânzătorului.

    9.19 Dacă cumpărătorul suspectează că datele sale personale sunt prelucrate ilegal, poate depune o cerere la Oficiul pentru Protecția Datelor Personale pentru inițierea unei proceduri de protecție a datelor personale.

    9.20 Informațiile de mai sus privind protecția datelor se aplică și în cazul relațiilor precontractuale (de exemplu, înregistrarea în magazinul online cu scopul unei achiziții viitoare sau, de exemplu, solicitarea de informații, oferte sau informații despre bunuri și servicii oferite de vânzător).

    9.21 Vânzătorul poate stoca pe dispozitivul cumpărătorului fișiere de date mici – cookie-uri, care permit magazinului online să păstreze date despre activitate și setări (de exemplu, nume de utilizator, limbă, dimensiunea fontului etc.) pentru o anumită perioadă de timp. Magazinul online al vânzătorului utilizează cookie-uri pentru a-și aminti setările utilizatorului și pentru funcționalitatea necesară a magazinului online sau pentru scopuri de marketing. Cumpărătorul poate șterge toate cookie-urile stocate pe dispozitivul său și, dacă este necesar, poate seta browserul web pe dispozitivul său pentru a împiedica stocarea acestora. În acest caz, cumpărătorul va trebui să ajusteze manual unele setări la revenirea pe site-ul magazinului online, iar anumite servicii sau funcții ale magazinului online pot să nu funcționeze corect.


    STATUTUL JOCULUI CONCURS

    Statutul concursului „Concurs pe Facebook și Instagram” (în continuare: concurs)

    Publicitar și organizator al concursului

    Publicitarul și organizatorul concursului „XY” este compania KO Brands Trading, s.r.o, Ružová 416/10, Banská Bystrica. Slovacia, CUI: 51 9288 76, înregistrată în Registrul Comerțului Banská Bystrica I, secțiunea: „d.o.o.”, nr. înregistrare: 35247/S (în continuare: KO Brands Trading și/sau Publicitar și/sau Organizator). Acest regulament stabilește regulile concursului, condițiile generale de participare la concurs, drepturile și obligațiile participanților și regulile de selecție a câștigătorilor concursului. Regulamentul complet al concursului va fi disponibil pe site-ul web (site-ul web al publicitarului) și la sediul publicitarului.

    Scopul concursului

    Scopul concursului este de a crește notorietatea companiei Hello Coco. Concursul se desfășoară pe teritoriul Republicii Slovace.

    Înscrierea în concurs

    Concursul este deschis tuturor utilizatorilor Facebook și Instagram care îndeplinesc toate condițiile de participare specificate în prezentul regulament.

    Excluderi

    Angajații publicitarului și ai altor companii implicate în organizarea și desfășurarea concursului (cu excepția celor specificate) nu pot participa la concurs. De asemenea, nu pot participa nici membrii familiilor angajaților, respectiv persoane care locuiesc împreună cu aceștia.

    Niciun drept la înlocuire

    Premiile nu pot fi înlocuite cu bani și nu sunt transmisibile. Publicitarul va trimite premiile câștigătorilor la adresele indicate sau într-un alt mod stabilit de organizator.

    Selecția câștigătorilor

    Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți din toți participanții care îndeplinesc condițiile de mai sus, iar aceștia vor fi anunțați. Dacă un câștigător nu răspunde la notificarea primită în termen de 14 zile de la data primirii notificării, un alt câștigător va fi selectat.

    Impozitare

    În cazul premiilor cu o valoare mai mare de 350 EUR, impozitarea acestora se va face conform reglementărilor în vigoare, iar câștigătorul va fi responsabil pentru plata acestui impozit.

    Protecția datelor personale

    Participanții la concurs își dau acordul pentru prelucrarea datelor personale în cadrul concursului. Datele personale vor fi păstrate timp de maximum un an.

    Dispoziții finale

    Facebook și Instagram nu sunt responsabile pentru desfășurarea concursului. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulile concursului în timpul desfășurării acestuia, iar participanții vor fi informați despre orice modificare.